Minun Tarinani

Jumalten tie on minun tieni

Huhtikuussa 2016 ryhdyin pohtimaan minun suhdettani Jumalaan siis siihen joka esiintyy Raamatussa ja Koraanissa tulleen siihen johtopäätökseen että se Jumala ei ole minua varten.

Raamattu ja Koraani ovat melko ihmiskeskeisiä keskittyen ihmisen arkeen, elämään ja kuolemaan. Internetiä selatessani vastaani tuli Shintolaisuus jota oli pakko tutkia tarkemmin ensin ajatuksen kanssa ja sitten syvemmin ja syvemmin. Huomasin miten laaja shintolaisuus loppujen lopuksi. Shintolaisuus ottaa myös luonnon ja luontoarvot huomioon eikä pelkästään keskity ihmiseen.

Syksyllä 2016 alkoi oma tieni Shitolaisuudessa puhdistaen mieleni ja sydämeni kaikesta vihasta sillä viha on myrkkyä mielelle ja sydämmelle. Kun sydän ja mieli on vihasta myrkytetty se ei ole kyllin herkkä ottamaan vastaan Jumaltentien sanomaa. Sydämen ja mielen kuuluu kantaa vain hyviä iloisia ajatuksia jolloin Jumalten sanoman kuulee paljon herkemmin.

Shintolaisuuden mukaan ihminen saa tuntea vain Iloa ja surua ei mitään muuta.

Minun elämääni, arkea seuraa nyt 8 miljoonaa jumalaa ja minä itse kuljen nyt heidän osoittamaa tietä.

Piakkoin saan ihan oman kotitemppelini ( Kamidanan) ja unelmani on joskus päästä Japaniin rukoiulemaan aitoon shintolaiseen temppeliin.